Prva in edina veriga gostinskih lokalov, kjer ob nakupu pijače brezplačno prejmete vašo najljubšo revijo ali časopis.

je v slovenskem medijskem svetu svež način distribucije revij in časopisov – številni gostinski lokali po slovenskih mestih in trgovskih središčih, svojim obiskovalcem ob nakupu njihove najljubše pijače podarijo svež izvod revije ali dnevnega časopisa, ki izhajajo pod okriljem Media24.

Vsak obiskovalec ob nakupu izbrane pijače v gostinskem lokalu, ki je vključen v verigo MEDIA BAR, z računom prejme določeno število točk, ki jih unovči in brezplačno prejme katerega od številnih slovenskih tiskanih medijev.

Zakaj je ta novost naletela na tako dober odziv? Priljubljeni gostinski lokali, ki so vključeni, se nahajajo na odličnih lokacijah, zadovoljne stranke pa se zdaj vračajo še z večjim veseljem, saj poleg najkvalitetnejše gostinske storitve prejmejo še darilo – revijo ali časopis po lastnem izboru!

Izbirajo lahko med številnimi tiskanimi mediji, ki izhajajo pod okriljem Media24 – Novice Svet24, EkipaSN, Zvezde, Zarja, Vklop, Avenija, Maja, Bodi zdrava, Ženska, Zeleni raj, Slikovne križanke, Salomonov ugankar, Dolenjski list in drugimi; ki so že leta med najbolj priljubljenimi revijami in časopisi v Sloveniji.

Seveda pa se naša zgodba tu ne konča, ampak šele začne – želimo postati največji slovenski gostinski ponudnik, kar pa nam bo uspelo le z neprestanim izboljšanjem kvalitete storitev in nagrajevanjem zvestobe strank.