MEDIA BAR in Aktual osvežujeta z Aktualovo limonado!

To poletje se osvežite z limonado, ki bo ne le dobra, ampak tudi dobrodelna! Odlična limonada z metinimi lističi je hit letošnjega poletja tako kot glasba na Aktualu.

V MEDIA BARU ob naročeni pijači prejmete časopis po izbiri, pri naročilu Aktualove limonade pa bomo od vsakega kozarca prispevali 0,30 EUR v Sklad 05!

Aktualovo limonado je navdihnilo poletje, sonce in prijateljstvo. Tako vam poleg prijetne osvežitve, ob kateri začutite prijetni morski veter, omogoča tudi, da storite nekaj dobrega. Da pomagate tistim, ki vašo pomoč potrebujejo.

MEDIA BAR bo namreč 0,30 EUR od vsakega kozarca Aktualove limonade namenil Skladu 05. Zbrana sredstva bomo predali družinam in pomoči potrebnim posameznikom na zaključnem dobrodelnem dogodku septembra 2018 na Bledu.

Sklad 05 je ustanova za družbene naložbe. Denar, ki ga zbere, namenja dobrodelnim projektom, financira izobraževanje brezposelnih, podpira finančno in drugače matere z otroki, ki so se zaradi nasilja v družinah morale umakniti v varne hiše itd.

Galerija, Koper (promocija)

Promocijski letak