Novice Svet24

V časniku Svet24 od ponedeljka do sobote ponujamo najbolj sveže novice z vsega sveta in z vseh koncev Slovenije, aktualne dogodke z estrade, praktične nasvete, humor in nagradne križanke. Napišemo tudi, kar si drugi ne upajo: tajkuni ali reveži s socialnega dna, študenti in upokojenci, politiki in gospodarstveniki – za Svet24 noben človek ni prevelik in nobena zgodba premajhna. Novinarji dnevnega časopisa Svet 24 vedno raziščemo resnico in poiščemo pravico.


EkipaSN

V slovenskem prostoru se čudoviti svet športa – predvsem vrhunskega, pa tudi rekreativnega – nikjer ne zrcali s tako obsežno in jasno sliko kot na straneh našega športnega časopisa. Do potankosti spremljamo dogajanje, ki je tako ali drugače povezano s slovenskim športom in slovenskimi športniki. Na naših straneh pa domačim športnim asom kajpak delajo družbo tudi mednarodna tekmovanja brez slovenske udeležbe in vsi tisti zvezdniki, ki se po globalni priljubljenosti, prepoznavnosti in posledični tržni vrednosti zlahka primerjajo z največjimi imeni iz drugih sfer družbenega življenja. Velikokrat ob večjih športnih dogodkih zveste bralce Ekipe24 razveselimo s prilogami in posebnimi izdajami, v katerih še podrobneje predstavimo športni dogodek, njegove glavne akterje, strategije trenerjev, analize ipd.


Salomonov oglasnik

Salomonov oglasnik je edicija z malimi oglasi oglaševalcev, ki je na slovenskem trgu prisotna že vse od leta 1989 ter je nepogrešljiv pripomoček vsem, ki kupujejo, prodajajo, oddajajo, najemajo, … Zaradi raznovrstnih rubrik in ponudbe oglasov je prav gotovo edinstven medij na našem trgu. Izhaja vsak ponedeljek in obsega kar 260 strani, ki so obogatene tudi s fotografijami. Ustvarjalci izkušnje nadgrajujejo že vse od leta 1989, kar kaže na uspešnost na trgu, oglaševanje pa je mogoče tako v tiskani izdaji kot tudi na spletu.


Dolenjski list

Dolenjski list je osrednji informativni regionalni časopis za Dolenjsko, Posavje, Belo krajino in kočevsko-ribniško območje, ki že več kot šestdeset let izhaja kot tednik ob četrtkih. Je družinski časopis, ki ga rade prebirajo vse generacije saj spremlja lokalno politiko, gospodarstvo, kmetijstvo, kulturo, izobraževanje pa tudi šport in družabno življenje prebivalcev širše regije. Dolenjski list je v šestih desetletjih šel čez različna obdobja in kljub mnogim spremembam ostaja eden najpomembnejših časopisov tega območja.


Radio Aktual

Radio Aktual je zagotovo najbolj počitniški radio v Sloveniji. Poslušalce razvajamo z glasbo, ki jih spominja na počitnice in na najlepše poletne trenutke. Voditelji Radia Aktual nimajo vnaprej pripravljenih in posnetih vhodov v radijski eter, ampak se aktivno in trenutno odzivajo na dogajanje. S takšnim pristopom voditelji niso nekje daleč stran od dogajanja, ampak so del dogajanja samega, poslušalcem pa ponujajo ažurne informacije o stvareh, ki se okoli njih dogajajo. S kontaktnimi in informativnimi oddajami se približamo tudi najbolj zahtevnim poslušalcem.


Radio Aktual Studio D

Prva dolenjska radijska postaja Studio D, ki jo danes poslušamo pod imenom Radio Aktual Studio D na vsem znani frekvenci 103 Mhz, še naprej ostaja predvsem dolenjski, belokranjski in posavski radio. Ob obilici dobre glasbe, ki se razlikuje od glasbe ostalih radiev v okolici, novinarji dnevno pripravljajo Regionalni informativni program Lokalno-Aktualno z lokalnimi novicami, prav tako pogovore in oddaje o aktualnih lokalnih dogodkih. Radio Aktual Studio D tako nadaljuje tradicijo najstarejšega dolenjskega radia, kar dokazuje z velikim številom poslušalcev, ki tudi danes, ko je konkurenca na radijskem področju precej večja, ostajajo zvesti.


Radio Aktual Kum

Radio Kum Trbovlje v svojem programu že 47 let daje vsakomur nekaj. V zasavski regiji je vodilni medij, ki s svojim ažurnim pristopom poslušalcem ponuja informativni, svetovalni in zabavni program. Poseben poudarek pri informativnih vsebinah daje regionalnemu dogajanju v občinah Trbovlje, Zagorje, Hrastnik ter Radeče, Laško, Sevnica in Litija. Spletna stran www.radio-kum.si še dodatno bogati slovenski medijski prostor.


Radio Salomon

Radio Salomon je dinamičen, energičen in predvsem svež radio, namenjen populaciji med 10. in 35. letom. Seveda pa ne zapostavljamo tudi starejših radijskih poslušalcev, ki sta jim blizu razgibano družabno življenje in večerna zabava, tako v udobju domače dnevne sobe kot na in ob plesiščih najbolj vročih klubov. Najbolj zveste poslušalce najdemo med učenci, dijaki in študenti. S svojimi oddajniki pokriva osrednjo ljubljansko regijo in del Gorenjske.


Radio Veseljak

Je edini radio z bogato in raznoliko vsebino, ki predvaja izključno slovensko glasbo. Različne raziskave ga že vsa leta uvrščajo med najbolj priljubljene in poslušane radijske postaje v Sloveniji. Med ljubitelji narodno zabavne in zabavne glasbe je popolnoma brez konkurence. V programu Radia Veseljak najdete oddaje z različno vsebino: od etnologije, predstavitev slovenskih krajev in njihovih znamenitosti, do sobotnih in nedeljskih glasbenih voščil. Voditelju pomagajo popoldanski program voditi slovenski glasbeniki, v veliki meri pa sodelujejo tudi poslušalci.


TV Veseljak

Televizija Veseljak je glasbena televizija, ki sprošča, razveseljuje in nagrajuje. V pestrem programu boste zagotovo našli kaj zase. V naših oddajah predstavljamo slovensko zabavno in narodnozabavno glasbo ter njene izvajalce, snemamo videospote ter izpolnjujemo glasbene želje. K sodelovanju v naših kontaktnih oddajah povabimo tudi gledalce in gledalke. Na spletni strani www.veseljak.tv najdete pestre informacije o dogodkih, novostih in glasbenikih na slovenski glasbeni sceni. Prav tako pa tam najdete tudi več informacij o televiziji.


Zvezde

Reviji Zvezde je v neverjetno kratkem času uspelo, da je postala najbolj priljubljen tabloid v Sloveniji. Ključ do uspeha se zagotovo skriva v tem, da je revija, ki sicer velja za radovedno in opravljivo, vedno prijazna do ljudi, o katerih piše. V njenih zgodbah zaživijo znani in slavni, predvsem pa vsi tisti, ki izstopajo iz množice: naj bo to v glasbi, filmu, gledališču, na televiziji, v športu, gospodarstvu ali politiki. Prav vse želijo novinarji revije prikazati v njihovi čim bolj vsakdanji, človeški podobi. Z vzponi in padci. Ob zanimivih in sočnih zgodbah pa Zvezde ponujajo tudi številne rubrike s koristnimi namigi, ki pomagajo bralcem in bralkam reševati življenjske dileme, skrbeti za njihov obraz in stas, da se bodo počutili koz zvezde… Kajti revija Zvezde o zvezdah ne le piše, ampak jih tudi ustvarja!


Moj Svet

V reviji Moj svet bo vsak našel kaj zase – od aktualnih novičk iz sveta domačih in tujih zvezdnikov do zanimivih intervjujev in člankov s področja vzgoje, odnosov, zdravja in zdrave prehrane, družabnih dogodkov, urejanja doma in vrta, kuharskih receptov … V primerjavi z mnogimi revijami, ki praviloma veljajo za bolj »ženske«, bodo tu tudi moški našli veliko zanimivega branja zase, na primer zanimivosti s področja športa, tehnike in avtomobilizma ter aktualne novice s področij, ki navadno bolj zanimajo močnejši spol.


Zarja

Je družinska revija, ki piše zgodbe o ljudeh in za ljudi. Verjetno je ravno to ključ do njenega uspeha, da jo bralke in bralci vsak teden tako nestrpno pričakujejo. Na preprost in vsem razumljiv način predstavlja zanimive ljudi, pomembne dogodke in velika odkritja, od katerih je odvisno naše življenje, počutje in zdravje. Njeno poslanstvo je, da opozarja na težave mladih in starih in jih pomaga tudi reševati. Zarja bralcem priskoči na pomoč tudi, ko je treba razmišljati, kako obvladati trmastega pubertetnika, naložiti težko prigarani denar, urediti dom in vrt, skuhati kosilo ali očarati goste. V njej bralke in bralci najdejo prav vse, kar jih zanima in navdihuje, pomaga jim z informacijami, da si sami oblikujejo svoje mnenje, in jim ponuja oporo, kadar jo potrebujejo… Zato velja, da je Zarja prijateljica za vse čase!


Vklop

Revija Vklop je informativna in zabavna revija, ki spremlja aktualne dogodke iz sveta filma, televizije, glasbe in drugih področij popularne kulture. Intervjuji z domačimi in tujimi zvezdniki, reportaže, novice, ocene, kritike, predlogi, namigi in seveda nepogrešljivi daleč najobsežnejši, najažurnejši in najnatančnejši tedenski televizijski spored. Novinarje uredništva zanima prav vse, kar se dogaja v slovenski in tuji popularni kulturi, o dogodkih, najnovejših delih in pojavih v popularni kulturi pa pišejo na kritičen, včasih celo provokativen način. Želijo namreč, da z njihovo pomočjo bralec razmišlja in si ustvari svoje mnenje, pridobljene informacije pa tudi koristno uporabi. Vkop je družinska revija, namenjena populaciji s srednjo, višjo in visoko izobrazbo ter srednjo kupno močjo.


Avenija

Avenija je revija, v kateri bralke in bralci o znanih Slovencih izvedo več kot v vseh drugih medijih, saj ji znani zaupajo, bralci pa zato v njej najdejo najzanimivejše osebne izpovedi in ekskluzivna razkritja. Zaupanje znanih si je Avenija pridobila s tem, da so vse informacije v reviji izključno plod novinarskega dela in ne le govoric. Poleg nosilnih zgodb in osebnih izpovedi revija ažurno spremlja vse pomembnejše aktualne in družabne dogodke doma in v tujini ter vse najpomembnejše ljudi, brez katerih le-teh ne bi bilo. Revija Avenija za svoje sogovornike izbira predvsem ljudi, ki imajo v slovenskem prostoru določeno težo, moč in ugled. V reviji so predstavljeni tudi najnovejši trendi s področja mode, lepote, ambienta in kulinarike. Gre za revijo, ki se spogleduje z glamurjem, zato ima bralce z višjo kupno močjo.


Maja

Maja je ženska revija, ki nagovarja bralke z zanimivimi vsebinami in kvalitetnimi avtorskimi članki, vpetimi v naš, slovenski prostor. V njej so zbrane aktualne novosti s področja lepote, hujšanja, zdravja, kuhanja, opremljanja doma, vzgoje otrok in partnerskih odnosov. Največji del vsebine je posvečen zdravju in receptom, ki jih Maja bralkam ponuja tudi v obliki priročnih knjižic, vpetih na naslovnico revije. Revija Maja sledi dinamiki letnih časov in se ob praznikih (velika noč, božič) na bralke obrača tudi s tematskimi številkami. Tipična bralka revije Maja je zaposlena ženska srednjih let in mati, ki skrbi za dom in družino, a si zna vzeti čas zase. Maja je polna idej za drobna razvajanja in nasvetov, kako si olajšati delo v gospodinjstvu, zato je odlična spremljevalka ženskega vsakdana.


Ženska

Revija Ženska ni samo revija za ženske, ampak je družinska revija, ki v ospredje postavlja žensko. V ospredju vsake revije je aktualna tema meseca, ki zadeva področja od socialne in družinske politike, izobraževanja in šolstva, zdravstvene politike vse do ekologije itd., s čimer revija spodbuja k vseživljenjskemu izobraževanju, skrbi za svoje zdravje in ekološki naravnanosti. V vsaki reviji predstavljamo zanimive posameznike z najrazličnejših področij, pa tudi ljudi, ki so, čeprav hendikepirani, v življenju dosegli, kar so si zamislili, in dokazali, kaj vse zmore človek, če ima voljo in zastavljene cilje! Pomemben del revije so tudi nasveti strokovnjakov z različnih področij našega življenja, ki zadevajo ženske in družino, nekaj strani je namenjenih modi, nasvetom za gospodinjstvo, ročnemu delu, šivanju…


Bodi zdrava

Revija Bodi zdrava je namenjena vsem, ki jih zanima zdravo, izpolnjujoče in srečno življenje. Revija informira, svetuje, navdihuje ter se pogovarja s strokovnjaki in znanimi o tem, kako živeti čim bolj zdravo in zadovoljno, kako doseči, da se dobro počutimo v svojem telesu, pa tudi, kako do notranjega miru in dobrih odnosov. Bralkam in bralcem so z nasveti na voljo najvidnejši strokovnjaki – zdravniki, nutricionisti, športni trenerji, skratka vsi, ki vedo, kako do zdravega, lepšega in bolj zadovoljnega vsakdana. Revija Bodi zdrava spremlja novosti v zdravstvu in alternativnem zdravljenju, ukvarja se s področjem zdrave, ekološke prehrane in prehranskih dopolnil, razkriva najrazličnejše tehnike za mladosten videz, telesno pripravljenost in notranje zadovoljstvo…


Zeleni raj

Zeleni raj je namenjen ljubiteljskim gojiteljem zelenjave, balkonskega cvetja, okrasnih vrtov, pa tudi ljubiteljem narave v širšem smislu in vsega, kar je povezano z njo. Z nami sodelujejo mnogi vodilni strokovnjaki na najrazličnejših področjih: svetovanje glede vzgoje vrtnin, zaščita pred škodljivci, nasveti za oblikovanje osnovnih prvin okrasnega vrta, seznanjanje z novostmi na domačem trgu rastlin in naravi prijaznih načinov vzgoje vrtnin … V reviji Zeleni raj predstavljamo tudi zanimive ljudi, ki s svojo ustvarjalnostjo ali strokovnostjo izstopajo na navedenih področjih. Spremljamo prireditve, ki pomenijo nove korake v izobraževanju, prikazovanju ali izpopolnjevanju ljubiteljskega vrtnarjenja. Ter pišemo zanimive reportaže s tujih vrtov ali razstav in tako seznanjamo bralce z novimi trendi.


Jej zdravo

Jej zdravo je nova revija v družini Media24, namenjena vsem tistim, ki se zavedajo pomembnosti uživanja zdrave hrane in spremljajo najnovejše prehranske trende. Za privlačno naslovnico bralka ali bralec odkrije bogastvo strani, polnih receptov z vrhunskimi fotografijami, preskušene nasvete za pripravo hrane, izboljšanje počutja, hujšanje, predstavitve sezonskih (super)živil, aktualnih prehranskih smernic, zdravih alternativ na krožniku, najnovejših spoznanj pri pripravi hrane, globalnih in lokalnih trendov. Recepti so opremljeni s simboli (vegi, za vegane, manj maščob …) ter prehransko in kalorično vrednostjo obroka, da je odločitev za pripravo prave jedi še lažja.

Priročen format nove revije bralki oziroma bralcu omogoča, da si jo postavi na pult, med kuhanjem in brskanjem za recepti, ali pa shrani v torbici, za listanje med službenim odmorom za malico ali srkanjem popoldanske kave.

Revija Jej zdravo je dokaz, da izbira zdravega življenjskega sloga ne pomeni odrekanja pri večkratnem in najpomembnejšem obredu dneva – hranjenju,  ampak je dobra hrana njegov nepogrešljivi del. Jej zdravo = jej dobro!


TOP!

Revija TOP! Za najstnike je namenjena najstnicam in najstnikom s stilom. Revija TOP! uči, svetuje, pomaga, rešuje težave ter ti pove, kaj je »in« in kaj ne. Je kot prava najstniška prijateljica, ki najstnikom želi, da bi bila nemirna najstniška leta čim lepša. Revija TOP! poleg aktualnih tem razkriva tudi zanimivosti iz življenja znanih »fac«, njihove skrivnosti ter poroča o vsem, kar se dogaja na glasbeni, filmski, modni sceni in še kje. Revija TOP! se v svoji spletni različici skriva pod imenom najstnica.si, kjer najstniki v vsakem trenutku najdejo prav vse, kar potrebujejo, da mirno prekrižarijo svoja pestra najstniška leta. Revija TOP! organizira tudi med najstnicami zelo priljubljen dogodek TOP Najstnica, na katerem izberejo najstnico leta, ki se ji odprejo vrata v svet mode, lepote in medijev.


Dom2

Poslanstvo revije Dom2 je, da pomaga bralcem ustvariti lepši dom, ne glede na to, ali se nameravajo lotiti celostne prenove ali bi želeli spremeniti le nekaj detajlov. Bralcem z nasveti pomagajo priznane arhitektke, pri tem pa imajo poleg strokovnosti in praktičnosti vedno v mislih tudi to, da so rešitve cenovno čim bolj dostopne. Del revije je namenjen tudi »brskanju« po trgovinah, torej iskanju zanimivih kosov za dom, ki so običajno vezani na aktualni čas (poleti npr. izdelki za balkon, vrt, teraso…), v njej predstavljamo zanimive, lepe in posebne domove domačih ali tujih znanih osebnosti, pa tudi anonimnih ljudi. Poleg vsega tega pa iščemo navdihe, oblikovalske presežnike domačih in tujih ustvarjalcev ter se posvečamo tudi drugim področjem, ki so tesno povezana z domom – vrtnarjenje, kuhanje, ustvarjanje …


Autobild

Auto Bild Slovenija je prva in glavna izbira za kupce vozil. Danes že legendarne neposredne primerjave med več avtomobili, maratonski, dvoletni testi in testi rabljenih avtomobilov pri bralcih nosijo veliko težo pred odločitvijo za nakup. Dodatno vrednost prinaša rubrika Svetovalec, v kateri najdejo kaj zase tudi domači mojstri, sicer pa je naša prednost pred konkurenti tudi ažurnost objav v zvezi z novinci in prvih voženj z njimi ter obsežni testi opreme, kot so pnevmatike, žarnice, navigacijski sistemi, otroški sedeži itn.


EkipaSN

EkipaSN revija je mesečnik, ki izhaja kot dodatek športnemu dnevniku. Če slednji skrbi za ažurno športno informacijo, revija na kakovostnem papirju in v atraktivni grafični podobi po vzoru najboljših iz tujine prinaša poglobljene športne zgodbe, ekskluzivne intervjuje, kolumne, reportaže, analitične članke, vpogled v Ekipin arhiv in predstavlja slovenske športne legende. Na 66 straneh v družbi največjih zvezdnikov iz sveta športa uživajo prepoznavni obrazi iz domačih športnih aren, vsak mesec pride na vrsto po en superzvezdnik svojega športa in prvak v svoji disciplini, najbolj atraktivne športnice in športniki pa pristanejo na vsakič petih posterjih v formatu A3. EkipaSN revija je vse najboljše, kar lahko šport ponudi.


Pomagaj si sam

Posebna izdaja Pomagaj si sam nastopa v vlogi rožnatih očal. Življenje je lepo, a moramo za to kaj narediti tudi sami. Pomagaj si sam pa nam pri tem nesebično pomaga.


Živa

Živa je mesečna revialna priloga, ki je Dolenjskemu listu priložena vsak zadnji četrtek v mesecu. Posebnost Žive je, da prinaša veliko raznolikih zgodb zanimivih domačih ljudi ter nasvetov za vsakdan. Priloga je pri bralcih Dolenjskega lista zelo priljubljena. Živa opozarja, seznanja, svetuje in zabava.


Zdravje in lepota

Pregledna in vsebinsko polna 32-stranska priloga, v kateri je dovolj prostora za predstavitev izdelkov s področij zdravja in lepote, medicine, oskrbe in dobrega počutja. Koristni nasveti in namigi, pojasnila in jasne, a hkrati strokovne razlage, ki pomagajo tako pri preventivi kot pri zdravljenju, ne manjkajo pa niti strokovni prispevki, mnenja uporabnikov in strokovnjakov ter napovedi prihajajočih novosti.


Kaj veš

Ugankarska revija Kajveš je pravi izziv za tiste, ki si ne želijo samo zabave in kratkočasenja, ampak hočejo z reševanjem ugank resnično zaposliti svoje možgane, preveriti svoje nakopičeno znanje in tudi kaj novega izvedeti in si razširiti splošno razgledanost. Revija je torej namenjena tistim pravim ugankarjem, ki jim niso na prvem mestu nagrade, čeprav tudi te niso zanemarljive. Posebnost revije je raznolikost in kakovost ugank, saj krog sestavljavcev ni zaprt in lahko v njej objavljajo prav vsi sestavljavci, ki izpolnjujejo določeno kakovostno raven. Kajveš izhaja vsako drugo soboto, na 40 straneh reševalec najde kopico večjih nesimetričnih križank in drobnih ugank v likih, z nekaj slikovnimi križankami pa je poskrbljeno tudi za manj zahtevne in mlajše reševalce. Za sprotno učenje in razširjanje znanja ima revija ugankarski slovarček, rubriko razširjajte si besedni zaklad in rešitve ugank iz iste številke.


Salomonov ugankar

Salomonov ugankar, kralj med ugankarskimi revijami izhaja od junija 1991 in je že vrsto let ena najkvalitetnejših in najbolje prodajanih slovenskih ugankarskih revij za vso družino. Poleg številnih križank in ugank ponuja tudi kopico zanimivih informacij, potopisov in nasvetov za zdravo življenje. Nasmejite se lahko tudi šalam z aktualno vsebino, preizkusite kakšen kuharski recept ali izveste, kaj vam napoveduje mesečni horoskop. V vsaki izdaji najdete tudi bogat denarni nagradni sklad.


Posebna izdaja Salomonovega ugankarja

Posebna izdaja Salomonovega ugankarja je sezonska izdaja, ki na stotih straneh združuje skoraj sto različnih ugank in križank. Revija z bogato vsebino, v kateri vsak član družine najde uganke zase, je začela izhajati junija 2011 in se je takoj priljubila širšemu krogu reševalcev. Je nepogrešljiv dodatek vaši počitniški prtljagi, lahko pa vam krajša čas tudi v vašem vsakdanjiku. Reševalci lahko sodelujejo v bogatem denarnem nagradnem skladu.


Ugankarski izziv

Ugankarski izziv je revija z najpestrejšo ponudbo križank in ugank v Sloveniji. Izhaja že od leta 1993 in je namenjena vsem ugankarskim sladokuscem, ki jim reševanje klasičnih ugank ne zadostuje več. Uganke so na 52 straneh razvrščene po težavnostnih stopnjah in so primerne tako za manj zahtevne reševalce kot tudi za vse prekaljene ugankarske mojstre. Reševalci lahko sodelujejo tudi v bogatem nagradnem skladu.


Slikovne križanke

Slikovne križanke so samostojna posebna izdaja Salomonovega ugankarja, ki z visoko naklado in pestro tematiko vedno znova pritegnejo bralce. Izhajati so začele spomladi 1997 in so se hitro priljubile najširšemu krogu reševalcev, saj so po nakladi in številu prodanih izvodov hitro prišle na sam vrh najbolje prodajanih slovenskih ugankarskih revij. K uspehu sta vsekakor pripomogli pestrost in raznolikost vsebine in ugank, saj obsegajo kar 100 strani, večino zavzemajo tematske slikovne križanke, med katerimi so tudi privlačne nagradne križanke. Reševalci lahko sodelujejo v mesečnih nagradnih skladih Media24, ki so sestavljeni iz denarnih nagrad v vrednosti kar 3.300 evrov.


Čvek v križankah

Čvek v križankah je prvi slovenski ugankarski tabloid, izhaja že od leta 1997 in spada med najbolj priljubljene slovenske ugankarske revije, tudi zaradi izredno priročnega formata, ki je zelo primeren za branje in reševanje na potovanju, dopustu, v čakalnicah … Vsakih štirinajst dni nam krajša čas s slikovnimi križankami ter nas zabava z aktualnimi in zanimivimi novičkami iz sveta znanih osebnosti. Namenjen je širokemu krogu ljudi, tako mladim kot starejšim, predvsem za umsko rekreacijo, razvedrilo ter hkrati za koristno zapolnitev prostega časa. Reševalci pa lahko sodelujejo tudi v mesečnih nagradnih skladih, kjer se potegujejo za privlačne denarne nagrade.


Salomonov Genialec

Salomonov Genialec je ugankarska revija za osnovnošolce, ki izhaja že od junija 1999. Vsem mladim nadobudnežem poleg zabave ponuja paleto ugank, ob katerih se lahko učijo pravilnega črkovanja, si urijo spomin in možgančke. S pomočjo ugank osnovnošolci neobremenjeno ponavljajo šolsko snov, si urijo spomin in širijo splošno razgledanost. Za oglaševalce je zanimiv zaradi prilagodljivih oblik oglaševanja (nalepke, posterji itd.) in doseganja natančno določene ciljne publike. S slikovnimi križankami, kvizi, slikovnimi mrežami in rebusi osnovnošolce spodbuja k razmišljanju in logičnemu povezovanju, otroci pa s pravilnimi rešitvami sodelujejo v žrebanju za lepe blagovne nagrade.


Svet24.si

Spletna stran Svet24.si je informativno-razvedrilni portal, ki bralkam in bralcem ponuja raznolike informacije vseh vrst z namenom obveščanja, zadovoljevanja kulturnih, izobraževalnih, zabavnih in drugih potreb javnosti ter množičnega komuniciranja. Portal na atraktiven način predstavlja najbolj sveže, aktualne politično-gospodarske informacije iz domačih in tujih logov, pa tudi najbolj zanimive ter ekskluzivne novice iz sveta zabave. Razkriva tudi zgodbe, ki jih piše življenje, zgodbe o malem človeku z ulice, pa tudi o uspešnih ljudeh, rojenih na naših tleh.


Ekipa24.si

Ažurni spremljevalec športnih dogodkov v času, ko potekajo, ali neposredno po njihovem koncu je tudi spletni portal Ekipa24. Multimedijska nadgradnja intervjujev, reportaž in rednih rubrik – spletna Ekipa24 je vse to in še veliko več ter je v vseh pogledih idealen sopotnik tiskane izdaje edinega slovenskega športnega dnevnika na poti edinstvenega doživljanja tako domačega kot mednarodnega športnega utripa.


Salomon.si

salomon.si je največje spletno mesto malih oglasov v Sloveniji. Ne glede na to ali kupujete, prodajate, podarjate ali oddajate… omogoča iskanje po več kot 650.000 malih oglasih. S svojo bogato ponudbo malih oglasov, tako posameznikov kot podjetij, vsakodnevno povezuje več 10.000 kupcev in prodajalcev, že več kot 25 let. Ekipa salomon.si, ki jo sestavlja 25 ljudi, vsakodnevno marljivo dela. Glavna skrb vsakdanjika je, da bi salomon.si naredili še koristnejši in enostavnejši za uporabnike. Naš cilj je, da za vsako ponudbo in povpraševanje najdemo posel. S stalnim večanje števila malih oglasov in obiska našega spletnega mesta, nam uporabniki z dneva v dan dokazujejo zaupanje v naše delo in soustvarjanje salomon.si zgodbe.


Njena.si

Spletno mesto Njena.si je splošno informativen in zabaven portal, ki na enem mestu ponuja vse – od lepote in mode, do kulinarike, tračev, družabne kronike, medsebojnih odnosov, mistike in ganljivih zgodb, ki jih piše življenje. Spletna stran je namenjena radovednim ženskam, ki se veselijo novosti, želijo biti na tekočem z najnovejšimi trendi iz sveta mode, lepote, glamurja in zajemajo življenje z veliko žlico. Portal sodi med največje in najbolj obiskane ženske portale v Sloveniji, odlikujejo pa ga atraktivnost, aktualnost, živahnost, odzivnost ter interakcija z uporabnicami.


Dolenjskilist.si

Dolenjskilist.si je spletni portal za območje Dolenjske, Posavja, Bele krajine in kočevsko ribniško območje. Portal prinaša aktualne domače novice o dogajanju v lokalnih skupnostih tega območja, poroča tudi o gospodarstvu, kulturi, kroniki in športu. Po podatkih Google Analytics za mesec oktober 2014 beležimo na portalu več kot 95.000 posameznih uporabnikov.


Lokalno.si

Lokalno.si je informativno – zabavni portal, namenjen širokemu krogu uporabnikov z območja Dolenjske, Bele krajine in Posavja. Portal nastaja v skupnem sodelovanju z bralci, saj objavlja zgodbe, fotoreportaže in videoposnetke dogodkov, napovedi prireditev ter zanimivosti, ki jih pošiljajo bralci. Po podatkih Google Analytics za mesec oktober 2014 beležimo na portalu več kot 83.000 posameznih uporabnikov.